Sport Rundan

Sport Rundan

Sport Rundan

Sport Rundan

Topp 5 Kör blockering O-linjer-Fantasy impact

Följande ranking är baserade på en genomsnittlig Pro Football Focus ” run-block betyg för de fem projicerade förrätter på varje lag offensiv linje.

1: LA Rams – 70,76

Topp 5 Kör blockering O-linjer-Fantasy impactRams publicerade ligorna två bästa run-blockerande tacklingar i 2018, kompletterat med en över genomsnittet inre linje, vilket banar vägen för Gurley att ha en annan dominerande säsong. Gurley kan vara den viktigaste kör tillbaka till handbojor i 2019. När CJ Anderson tog över mot slutet av 2018, lade han upp stora tidsnummer efter att han i princip gick in utanför gatan – det är hur bra den här o-linjen (och deras löpande attack i allmänhet) är. Från och med nu är det svårt att säga vem man ska utarbeta som Gurleys handbojor. CJ Anderson har inte avgått, så Malcolm Brown skulle vara den primära säkerhetskopian för tillfället, men om Anderson återvänder till ramarna ser han ut som den bästa plockningen.

2: New England Patriots – 70,43

För det andra året i rad lämnade patrioterna ta itu med kvar i fri byrå och satte en ny standard för hur mycket tacklingar som kan betalas. Jesaja Wynn ser mest sannolikt att ta över efter Trent Brown efter rookie missade sin första säsong till en trasig ACL. Resten av förrättarna förblir, så patrioterna borde förbli en dominerande blockeringsenhet 2019. Sony Michel siffror för att spela majoriteten av 1: A och 2: a downs, medan James White kommer att vara det primära hotet om att passera nedgångar. Båda bör utarbetas bland de första 50 spelarna i 2019 omarbetningar.

3: Indianapolis Colts – 68,68

Jag blev inte förvånad över att se att Colts offensiva linje rankades riktigt bra, men jag förväntade mig inte att se dem på 3: e plats. Deras hela like förblir från 2018, och Quinten Nelson (3: e bästa vakt i ligan) och right tackle Braden Smith kan lätt bli ännu bättre under sitt andra år i ligan. Det faktum att de inte riktade några nya springbacks i free agency gör mig väldigt upphetsad över Marlon Mack i år (Jag tror inte att de sannolikt kommer att utarbeta en heller). Han var väldigt produktiv när han var frisk i 2018, och han borde förbli ledningen tillbaka. Nyheim Hines är ett trevligt alternativ sent i PPR utkast.

4: Philadelphia Eagles – 68,16

I ett antal år har Philadelphia Eagles haft de bästa offensiva linjerna i fotboll, men de har inte lyckats skapa någon elitfantasi som springer tillbaka eftersom de handlade LeSean McCoy. Några medlemmar av denna linje blir äldre och kommer att behöva ersätta mycket snart, så jag hoppas att örnarna kommer att få en tydlig ledning tillbaka medan den här linjen fortfarande är på plats. Jag ser inte att någon av deras nuvarande ryggar är värd höga utkast, så jag hoppas att de kommer att rikta Josh Jacobs i utkastet (han kanske inte faller hela vägen till 25th pick dock). Han är en 3-down back som utmärker sig som mottagare, så han skulle vara en omedelbar topp 5-pick om han är utarbetad av Eagles.

5: Kansas City Chiefs – 66,92

5: Kansas City Chiefs – 66,92Förutom Mitchell Schwartz finns det inga stand-outs på denna linje, men det producerar på en topp 5 nivå ändå. I ett brott fullt av stjärnor är denna enhet ofta minst talat om. Det var uppenbart i 2018 att varje gång som spelade i det brottet var produktiv. Kareem Hunt gav elitproduktion innan han släpptes fyllde Spencer Ware i beundransvärt tills han blev skadad och Damien Williams kan förhoppningsvis fortsätta sin produktion från slutspelet i 2019. Varken jakt eller Ware är på roster just nu, så Carlos Hyde verkar vara det enda hotet att bära för Williams, som borde vara ett mycket solidt fantasialternativ i år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *