Sport Rundan

Sport Rundan

Sport Rundan

Sport Rundan

NBA Playoff X-Faktorer

Här är tre killar, flyger under radarn, som har förmågan att vara skillnaden beslutsfattare i eftersäsongen.

Pascal Siakam, Toronto Raptors. Kawhi Leonard, är Raptors 

Pascal Siakam, Toronto Raptors. Kawhi Leonard, är Raptors bästa spelare, men Siakam är Torontos viktigaste pusselbit. De går som han går och hela laget matar av sin energi. Siakam är extremt mångsidig offensivt och är i samtalet för NBA: s mest förbättrade spelare. Om han kan fortsätta på sin uppåtgående bana, Raptors är lika bra en satsning som någon att komma ut ur den östra konferensen.

Malik Beasley, Denver Nuggets. För att Nuggets verkligen worldathleticscenter ska utgöra ett hot mot krigarna behöver Denver en bounty av mångsidiga vingar för att kasta på Splash Brothers. I sin första säsong ser meningsfulla minuter, Beasley har gjort det mesta av sin möjlighet och har verkligen fått förtroende Mike Malone. Liksom Siakam, om Beasley kan fortsätta att förbättra i farten den här säsongen, bör Nuggets tas så allvarligt som något lag utanför Golden State i Västra Konferensen.

Rodney Huva, Portland Trail Blazers. I åratal har Blazers inte haft mycket slag utanför Damian Lillard och CJ McCollum. Med Hood förvärvade Neil Olshey en flerdimensionell scorer som kan ge lite skapelse med blazers andra enhet. Beviljas Hood har kämpat i eftersäsongen under hela sin karriär, i både Utah och Cleveland, men om han kan replikera sin ordinarie säsongsproduktivitet, Portland kunde göra en körning till Western Conference Finals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *